IV edycja Kongresu Bezpieczeństwa Żywności

Kongres „Jakość i bezpieczeństwo żywności oraz wykorzystanie innowacyjnych rozwiązań źródłem sukcesu w biznesie” odbędzie się 11 października 2017 r. w Centrum Konferencyjnym Polin, w Muzeum Historii Żydów Polskich w Warszawie. Wydarzenie stanowi platformę wymiany wiedzy i doświadczeń w zakresie bezpieczeństwa żywności, nowych technologii, dostępu do rynku, bezpieczeństwa biznesu oraz globalnej logistyki.

Wydarzenie stanowi platformę wymiany wiedzy i doświadczeń w zakresie bezpieczeństwa żywności, nowych technologii, dostępu do rynku, bezpieczeństwa biznesu oraz globalnej logistyki.

W ramach wydarzeń towarzyszących Kongresowi w Foyer Centrum Konferencyjnego odbędzie się wystawa innowacyjnych technologii, produktów, opakowań i rozwiązań logistycznych. Celem wystawy jest zapoznanie uczestników Kongresu z osiągnięciami poszczególnych wystawców.

reklama
PREVAM
reklama

Uczestnikami Kongresu będą m.in.  przedstawiciele producentów produktów spożywczych, sieci handlowych, firm handlowych i logistycznych, przedstawiciele prasy fachowej, którzy mogą być zainteresowani produktami prezentowanymi na wystawie.

Szczegółowy program Kongresu i warunki uczestnictwa: http://foodcongress.org/

reklama
Baner PORS2025

Organizatorami Kongresu są IFS Office Central & Eastern Europe, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, międzynarodowa organizacja logistyczna CSCMP oraz Biuro Promocji Jakości. Wydawnictwo Plantpress objęło Kongres patronatem medialnym. Informacje o tym wydarzeniu i relacje z Kongresu – na sad24.pl.

inf. wł.

reklama
sumi hajsiwo promocja konkurs sadowniczy
reklama
BASF DELAN ochrona
reklama
baner New Holland
reklama
macfrut

ARTYKUŁY POWIĄZANE

Nie znaleziono

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Please enter your comment!
Please enter your name here