Kongres „Jakość i bezpieczeństwo żywności oraz wykorzystanie innowacyjnych rozwiązań źródłem sukcesu w biznesie” odbędzie się 11 października 2017 r. w Centrum Konferencyjnym Polin, w Muzeum Historii Żydów Polskich w Warszawie. Wydarzenie stanowi platformę wymiany wiedzy i doświadczeń w zakresie bezpieczeństwa żywności, nowych technologii, dostępu do rynku, bezpieczeństwa biznesu oraz globalnej logistyki.
Wydarzenie stanowi platformę wymiany wiedzy i doświadczeń w zakresie bezpieczeństwa żywności, nowych technologii, dostępu do rynku, bezpieczeństwa biznesu oraz globalnej logistyki.
W ramach wydarzeń towarzyszących Kongresowi w Foyer Centrum Konferencyjnego odbędzie się wystawa innowacyjnych technologii, produktów, opakowań i rozwiązań logistycznych. Celem wystawy jest zapoznanie uczestników Kongresu z osiągnięciami poszczególnych wystawców.
Uczestnikami Kongresu będą m.in. przedstawiciele producentów produktów spożywczych, sieci handlowych, firm handlowych i logistycznych, przedstawiciele prasy fachowej, którzy mogą być zainteresowani produktami prezentowanymi na wystawie.
Szczegółowy program Kongresu i warunki uczestnictwa: http://foodcongress.org/
Organizatorami Kongresu są IFS Office Central & Eastern Europe, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, międzynarodowa organizacja logistyczna CSCMP oraz Biuro Promocji Jakości. Wydawnictwo Plantpress objęło Kongres patronatem medialnym. Informacje o tym wydarzeniu i relacje z Kongresu – na sad24.pl.
inf. wł.